کارآموزان محترم وکالت استان تهران قبول ­شدگان آزمون ورودی سال ١٤٠٢ توجه فرمایند:
تاریخ انتشار : سه شنبه ١٠ مهر ١٤٠٣ ١٢:٠٠:٠٠ - تعداد مشاهده : ٥٣٥١

کارآموزان محترم وکالت استان تهران قبول ­شدگان آزمون ورودی سال ١٤٠٢ توجه فرمایند:

ضرورت دارد اسامی معرفی­ شده نسبت به شروع و انجام تکالیف مقرر در بند الف مرحله دوم ماده ٥٤ آئین نامه با رعایت نکات زیر اقدام فرمائید:

١-     لیست ارجاعات دومین گروه از کارآموزان استان تهران توسط معاونت محترم منابع انسانی دادگستری کل استان به شرح (فایل پیوست) انجام گردید. ضرورت دارد کارآموزان محترم، شماره و تاریخ ارجاع خود را از فایل پیوست دریافت و از ١٤/٧/١٤٠٣ هفته ای یک روز در مراجع قضایی حضور یابند. گروه های بعدی نیز از همین طریق اطلاع رسانی خواهد شد بنابراین مستمرا سایت کارآموزی کنترل گردد.

٢-     دادگاه حقوقی و کیفری دو هر کدام مدت دو ماه

٣-     ضرورت رعایت نظامات و شئونات شامل رفتار و پوشش مناسب شغل وکالت به کارآموزان محترم یادآوری می­­گردد.

٤-      ادامه ارجاعات گروه دوم از کارآموزان تحت عنوان «گروه دوم ارجاع قبولی های سال ١٤٠٢» از همین طریق اطلاع رسانی می گردد.

٥-     کارآموزان محترم در مدت حضور در مراجع قضائی می بایست روزانه از یک پرونده دارای وقت رسیدگی یا در حال رسیدگی گزارش تهیه نمایند. بدین منظور قبل از مراجعه به مرجع قضائی، در پورتال کارآموزی، به ترتیب به گزینه­های «مدیریت محاکم، لیست گروه محاکم، ارسال گزارش محاکم، ارسال گزارش جدید، دریافت برگ خام گزارش» مراجعه و از فرم «برگ اخذ گواهی حضور در دادگاه و تهیه گزارش از یک پرونده» در برگ پرینت تهیه فرمائید.

٦-     پس از حضور درمرجع قضائی نسبت به تنظیم فرم «برگ اخذ گواهی حضور در دادگاه و تهیه گزارش از پرونده» اقدام و مشخصات و گزارش شرح پرونده و نظریه کارآموز را در آن درج کرده و از قاضی درخواست تائید (امضا و مهر) نمایید.

٧-     پس از تکمیل «برگ گواهی دادگاه» شامل «مشخصات و شرح پرونده، نظریه شخص کارآموز و مهر و امضای قاضی»، حداکثر ظرف ده روز نسبت به ارسال تصویر آن در پورتال کارآموزی با استفاده از «ارسال گزارش جدید» در گزینه «مدیریت محاکم» اقدام فرمائید.

٨-     منظور از پرونده دارای وقت رسیدگی یا در حال رسیدگی، «پرونده جریانی در دسترس» است.

٩-     هدف از حضور در مرجع قضائی آن است که کارآموز با طرز استدلال و استناد طرفین دعوا و وکلای آن ها به قوانین، نحوه برخورد قضایی قاضی با موضوع پرونده و دلایل رد یا قبول استدلال ها و مستندات طرفین آشنا شود. برای آموزش بهتر، توصیه این است کارآموز تا حد امکان از موضوعات متنوع گزارش تهیه کند.

١٠- گزارش پرونده کیفری، شامل: شکواییه، تحقیقات مقدماتی، نظریه کارشناسی، نظریه پزشکی قانونی، قرار تامین کیفری، قرار نهایی و جریان رسیدگی در دادگاه اعم از: کیفیت ابلاغ و احضار، نوع اتهام، اظهارات طرفین و وکلای آن ها و در صورت صدور، رای یا تصمیم می باشد.

١١- گزارش پرونده حقوقی شامل: ‌متن دادخواست، ادله و مستندات دعوا، کیفیت ابلاغ، جریان دادرسی، نظریه کارشناسی، اظهارات و لوایح اصحاب دعوا و وکلای ایشان و در صورت صدور رای یا تصمیم، رای و تصمیم کامل دادگاه می باشد.

١٢-  گزارش هر پرونده باید به صورت منظم جمع آوری و تایپ شده و ظرف ده روز در گزینه «متن گزارش» در پورتال ارسال گردد.

١٣- کارآموز باید برای هر گزارش، نظر استنباطی خود را حداقل در ده سطر نسبت به موضوع پرونده، گردش کار، اظهارات طرفین و تصمیم دادگاه، نفیا یا اثباتا به صورت مستدل بیان کند. نظر کارآموز در «برگ اخذ گواهی» با خط خوانا نوشته و بارگذاری شود.

١٤- تمام مدارک و سوابق مربوط به تکالیف کارآموزی حتی پیش نویس و یادداشت گزارش ها نگهداری گردد.

١٥-  گزارش ها و اظهارنظر کارآموز، توسط اعضای کمیسیون کارآموزی ارزیابی می شود.

١٦- آموزش تصویری «نحوه انجام تکالیف دادگاه» به زودی اطلاع رسانی خواهد شد.

دکتر وحید قاسمی عهد

نایب رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز